2009. február 17., kedd

sorozatgyártás...

Nem direkt, de mostanában a többszériás alkotás a „menő” nálam:)) Már rég ki akartam próbálni ezt a kosárkamintát, a festett anyagok is csak gyülekeztek a szekrényemben, így nem kellett sok idő, hogy összeházasítsam őket:) Készült egy pink sorozatos is, de nem várta ki a fotózást, már az egyik barátnőm rúzsait tárolja a fürdőszobájában. Jaaaa, tessék megcsodálni a zsugorkagombokat is, nagyon-nagyon tetszenek felvarrva (is). :))

I don’t know why but nowadays I like crafting series:)) I’ve wanted to try this pattern for a while, my hand-died fabrics have convened in my case, so I paired them:) I sewed another one in pink, but my friend pounced on it before taking photo. Aaaaaand please look at the georgeous handmade buttons (polyshrink), I do love them:))


Egy földim, Zsuzsa kezdeményezett hónapok előtt gyűjtést a dévai gyerekeknek. Bár az első széria már bearanyozta a lurkók napjait, azért folyamatosan lehet adományozni! Nekik készítettem ezeket a tolltartókat, amiket meg is töltöttem színes ceruzákkal és filctollakkal.
A lady from my town started a collection for the kids in Deva a few months ago. The first run of the crafts are laready at them, but you can donate permanently! I sewed these pencases for the kids and filled them with coloured pencils and markers too.



Itt pedig egy újabb A4-es ív zsugorkalap rajzolva-színezve-kisütve. Sajnos itt-ott kunkorodott a széle, Martimezzel megvitatva a problémát vissza fogom dobni őket a tepsibe, hátha jobban kiegyenesednek…
And here is another sheet of polyshrink – drawn-coloured-baked. Unfortunately it isn’t flat, but I’ve chatted about it with Martimez and I’m ging to put them to the oven again.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails