2013. január 1., kedd

BÚÉK!

Rég voltam ilyen mosolygós január elsején, de ma nagyon vigyorgok. A zsigereimben érzem, hogy ez csodás év lesz, de az évkezdethez dukál egy kis visszatekintés és tervezés is.

KicsiKató háza táján 2012-ben a főszerepet A Fonal játszotta. Hihetetlen mennyiségű, 25 km-nél is több fonal haladt át a kezeim között kötés, horgolás és fonás közben. Egészen elképesztő. Produktum terén a kendők nyertek a maguk 18-as végeredményével. (Azt már nem is mondom, hogy hozzákezdtem az idei elsőhöz is, gyönyörűséges vörös sk fonalból.)

2013-ban szeretnék több időt tölteni a fonalakon kívüli világban. Még nem tudom, hanyagolni fogom-e a kicsikatóságot vagy inkább a kreatív vonalakat építem be jobban a kinti világba. Azért fejlődnék is. Nagyon jó lenne kipróbálni a colourwork-öt, megkötni egy zoknit meg pár kardigánt, megfonni különféle gyapjakat és többet varrni. Talán visszahozni a quiltinget is. És jobban elmélyedni a varrógéppel-rajzolásban. 

És nevetni, felfedezni, kipróbálni, rácsodálkozni, lefényképezni, megölelni, összenézni, felpörögni, kitáncolni, megsimogatni, ajándékozni, megénekelni, elégedettnek lenni. Főleg ezeket tervezem a következő 365 napban. A kinti világban. :)

Szép évet nektek! Annyira jó, hogy itt vagytok!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails